Goed nieuws: opnames voor Seizoen 2 van de podcast ‘De maestro met de breinaald’ zijn in volle gang! Om dit seizoen op een professionele manier te kunnen monteren zijn we een crowdfundingsactie gestart op voordekunst. Er is namelijk drie maanden montagewerk nodig om de zes afleveringen à 30 minuten van de podcast te voltooien. Lees hier alle info en doneer!

Maak kennis met dirigent Carlos Ágreda (CO). Van 26 mei t/m 3 juni vindt in De Doelen de eerste editie plaats van het International Conducting Competition Rotterdam. 6 toptalenten presenteren zich op het allerhoogste niveau. Bekijk de mini-documentaires van Nander Cirkel en maak kennis met deze toptalenten.

Maak kennis met dirigent Martijn Dendievel (BE). Van 26 mei t/m 3 juni vindt in De Doelen de eerste editie plaats van het International Conducting Competition Rotterdam. 6 toptalenten presenteren zich op het allerhoogste niveau. Bekijk de mini-documentaires van Nander Cirkel en maak kennis met deze toptalenten.

Premium post! Abonneer op Chris Classics om het tumultueuze liefdesverhaal te lezen dat schuilgaat achter Mendelssohns meest populaire pianostuk: het Rondo Capriccioso. Al een abonnement? Login om toegang te krijgen tot het artikel en te genieten van Christiaans uitvoering van dit virtuoze stuk.

Het is zo ver: mijn eigen platform over klassieke muziek. Welkom op Chris Classics! Bekijk hier de lanceringsvideo, en lees een korte instructie over hoe de website werkt. Word Vriend, Fan, of Topfan en krijg als eerste toegang tot alle content! Ook steun je daarmee de site en zorg je dat ik de mooiste content voor je kan blijven maken.