Welkom op Chris Classics!

8 April 2022

Het is zo ver: mijn eigen platform over klassieke muziek. Welkom op Chris Classics!

Op deze website vertel ik je de mooiste verhalen, over de mooiste klassieke muziek. Dat doe ik in de vorm van podcasts, video’s, en artikelen. Bekijk de lanceringsvideo, en lees hieronder een korte instructie over de site.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met me op!

Groet,

Christiaan Kuyvenhoven | Chris Classics


Frontpage

In aanloop naar de lancering van deze site maakte ik de podcast Mendelssohns Mooiste. De afleveringen zijn terug te vinden op de frontpage. Je zult zien dat je hier ook video’s van mijn pianospel kunt vinden, of mijn andere podcast: De maestro met de breinaald.

Op deze frontpage verschijnt alle content waar audio of video bij zit. Series kun je bovendien in zijn geheel terugvinden via het menu bovenaan de pagina. Natuurlijk speel ik ook regelmatig voor je, en kun je livestreams van mij of de partners van Chris Classics verwachten.

De frontpage van chrisclassics.nl met podcasts & video’s

Blog

Onderaan de frontpage vindt je de blog. Hierop verschijnen artikelen en posts die aanvullend zijn op de audio & video producties in het bovengedeelte. Het kunnen langere teksten zijn, maar ook korte updates of nieuws.

Support the show!

Ben je enthousiast over Chris Classics? Word dan Vriend, Fan, of Topfan en krijg als eerste toegang tot alle content! Vanaf €5,- per maand (jaarlijks gefactureerd) ondersteun je het platform en zorg je ervoor dat ik de mooiste content kan blijven maken. Je ontvangt exclusieve content en andere extra’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 comments on “Welkom op Chris Classics!

  1. Lei Lennaerts Apr 8, 2022

    Proficiat, succes en veel vrienden en fans met je gloednieuwe platform Chris’ Classics! 🎼 πŸ₯³ πŸ€
    -Lei-