Als adverteerder bereikt u via Chris Classics een brede doelgroep die geïnteresseerd, betrokken en aandachtig is op het gebied van cultuur, maatschappij, en geschiedenis.

Met Chris Classics streef ik ernaar om klassieke muziek, cultuur, en geschiedenis op een toegankelijke manier naar een breed publiek te brengen. Het is een platform vol passie, muziek, cultuur, en nieuwsgierigheid.

Het produceren en publiceren van hoogwaardige audiovisuele content staat op Chris Classics centraal. Het opbouwen en onderhouden van sterke relatie met de gebruikers, abonnees, adverteerders, en andere stakeholders is vervolgens essentieel in het succes.


Doelgroep

Als adverteerder bereikt u via Chris Classics een brede doelgroep die geïnteresseerd, betrokken en aandachtig is op het gebied van cultuur, maatschappij, en geschiedenis. Chris Classics bouwt aan lange-termijn relaties met het publiek, door continu de hoogste kwaliteit na te streven. Persoonlijke en zorgvuldige communicatie staan centraal en dragen bij aan de vertrouwensband met het publiek.

Voor adverteerders kan Chris Classics zowel inhoudelijk als associatief een interessante tool zijn om een boodschap bij deze doelgroep onder de aandacht te brengen.

Advertentiemogelijkheden

Er zijn verschillende manieren om via Chris Classics te adverteren, waaronder bijvoorbeeld:

  • Pre- of post-roll in podcasts
  • Vermelding als coproducent (‘Een audioproductie van…’)
  • Advertentietags in social media posts
  • Nieuwsbrief
  • Contentmarketing
Branded content

Branded content is een impactvolle manier om via Chris Classics te adverteren. De invalshoek van een podcast-, video- of blogproductie wordt hierin gematcht met het verhaal van de adverteerder. Voor bedrijven kan dit een kwalitatieve manier van contentmarketing opleveren die maatschappelijke waarde uitstraalt.

Partnerships

Chris Classics gaat graag partnerships aan met culturele instellingen, artiesten, orkesten, managements, en platenlabels. Partnerships kunnen bestaan uit inhoudelijke samenwerkingen op het gebied van content, embedding van streams e.d.


Meer info via christiaan@chrisclassics.nl